spirall

komit på varför jag har mått illa så länge har ju fan spirall kan vara den finns nån hormon i den som liknar gravid hormoner så kan vara därför jsg är sjukt trött och mår illa...

IKEA

blir att sova hemma inatt ändå åker till ikea imorgon victor har vsrit och hyrt släpp. hehe imorgon ska vi inte åka till valbo haha känns konstigt de blir västerås istället känns jätte ovanligt åker alltid till valbo. Fast snart kommer de hitt de blir asnajs slippa oxå en timme för att komma ditt :)


så här kan de bara inte gå till

du ska fan inte skrika på min dotter
de är inte hemnes fel hon är 5månader och var trött och hungrig klart de kan vara jobbigt när hon bara skriker och inget funkar typ men du skäller fan inte ut henne för de, där går fan min gräns. Fattar du inte att hon blev rädd för dig. Kommer inte kunna lämna henne med dig själv igen...fan jag som trodde du hade blivit bättre. Vete fan om jag ska gå hem
eller om jag ska sova kvar hos mamma å pappa.....

minijul

Firar minijul dag med victors släkt ganska trevligt faktiskt förutom att jag är den som alltid ska gå undan när sofia blir sur och behöver sova och alltid när hon är trött och grinig får jag ta henne eller så måste jag ta henne för jag märker på han och henne att att de inte funkar tex när hon är jätte trött är de bästa att lägga henne i sängen eller vagnen för då somnar hon oftast man kanske får guppa lite på vagnen eller så. Men han går bara runt och bär på henne och försöker trösta henne men hon blir bara mer arg tills jag tar henne och lägger ner henne då somnar hon på en gång han förstår inte sig på hennne inte konstigt att hon blir arg på hanoch jag försöker säga att han ska lägga ner henne men lyssnar gör han inte även om jag gör iordning vagnen eller så..... jätte jobbigt och jag vågar inte lämna han med henne själv för om hon blir lite gnällig bara så blir han jätte sur.... sen är han så enormt lätt retad så man får ju akta sig vad man säger för annars är han sur hela dagen...hörde att om man slutat skälla på mannen sin då är de illa om man inte orkar bry sig om att säga till om man bara anpassar sig. och jag tänker att de är själv klart att jag ska gå undan med sofia när hans släkt är här så han kan få prata med dom......han har aldrig ens erbjudig sig att ta henne när hon skriker och jag har försökt jätte länge och aldrig frågat han hur de går för mig när jag går i vägg kommer aldrig in och kollan oss....han bara sitter där som om vi inte ens fanns och bara går förbi som att han inte ens ser oss....men jag och Sofia vi har värkligen fått ett starkt band och de är de jag tror victor saknar men han måste ju göra nått för att få de lära sig att förstå henne. jag älskar min dotter överallt annat fan vad jag saknar henne när hon inte är här och fan vad jag blir glad när hon kommer tillbaka skulle aldrig vilja leva utan dig<3

Dec. 23, 2012

Nyss käkat frukost, känns inte alls som de är jul imorgon. December bara försvann tror lite beror på att vi flytta mitt upp i allt men de gick ju bra ändå, har inte hunnit tänkta så mycket på att de är ju så de är ju bra julen har varit så stressig i några år. Kan ju alltid ta en promenad med Sofia om jag inte orkar med dom inne.
Den 26 kommer Victors släkt hitt så då firar vi med dom :) skönt att inte behöva göra allt på samma dag.



Jätte fint

Sitter och gråter till svenska hjältar galan.
Så fint <3
Vad fina folk de finns<3

saknar min älskling

jag saknar min bebis. Hon sover hos mormor, morfar och moster. Men de händer väldigt mycket just nu och Victor jobbar jämt de är ju bra för vi behöver ju pengarna med de sliter på oss båda så mamma erbjöd sig att ha henne ikväll så jag får sova ut en natt, riktigt skönt men jag saknar henne.


Har julhandlat idag men mamma och farmor.

Vill bara gå och lägga mig är sjukt trött känns som jag inte orkar nått, vill bara sova med ska se klart simpson sen blir de sängen. Sen imorgon när jag vaknat går jag till mamma trevligt att käka frukost med familjen och komma till min bebis kanske att jag och Sofia sover där oxå så trökigt när victorjobbar skönt att få sällskap på morgonen.

pepparkakor

bakat pepparkakor hela dagen å pepparkaks hus :) blev jätte bra:)

Victor jobbar jämt och när han inte jobbar sover han för han är så trött han måste gå upp 4:15 för att hinna sen jobbar han till 15:00 sen ibland jobbar han till 16:00 oxå sen ibland 3timmar på kvällen......

17 december 5månader sen

BVC idag 5månaders koll 6970g 65 cm lång och runt huvudet 42,5cm :) hon blir så stor. Tänk att de ha 5månader sen du kom de känns inte så känns som mycket kortare.


Sofia 5månader
kan nästan sitta själv
står helst hela tiden
äter 2-3 riktiga mål mat om dagen
äter 200ml ersättning per gång
har storlek 3 blöjor
har storlek 68 i kläder
kan greppa leksaker
tar ur nappen ur munnen
( hatar nappen om hon inte ska somna)
de är så mycket hon gör å de är så svår när man sitter så här å ska skriva de:P

Elora och Sofia när vi klär granen:)

5månader redan

tvättat idag sen vart på julbord:) ska försöka få victor att vi ska åka till mjockfjärd ikväll med får se... imorgon ska vi allafall jobba jag å sofia å mamma sen ska vi till BVC 5månaders kontroll:)

funkar inte att lägga ut bilder

men ja Sofia sitter själv korta stunder och står med stöd :) stolt mamma<3

lejonkungen

kollar lejonkungen men Victor Sofia och Victors mamma och syrra:) var typ as länge sen jag såg den. kollar den på vhs oxå :P haha bästa som finns å se film på är ju fan vhs:) har åkt runt å letat efter hyllor å ha i garderoberna, orkar inte ha alla kläder på galjar.

najs

Duktig man är och råkar trycka på publicera, blir ju så med dessa nya mobiler :P nemen de ser typ förhemskt ut här, köket är fint iallafall står kartonger och grejer på hela golvet typ.

Dec. 11, 2012

Victor tog en promenad med en trött och grinig Sofia riktigt skönt att kunna duscha och bara sitta själv

inte långt kvar

13 dagar kvar till jul 16 dagar kvar till vi flyttar in i lägenheten på heltid 20 dagar till nyår och 33 dagar till jag blir 18år :)

Dec. 10, 2012

flyttat hela dagen så nu är nästan alla grejer här alla stora möbler iallafall och de mästa små grejer oxå :) gillar värkligen lägenheten, och nu har de blivit nya tapeter i kök och sovrum skulle behövas i hallen oxå med de blev så mycket då så den få vara gul och ful. Sofia somna för en halv timme sen efter att somnat väldigt sent i 2nätter så behövdes de värkligen de som är synd är att hon inte åt innan hon somnade, men så är de väl ibland.
Har bara internet i mobilen här lite synd med måste kolla hur mycket pengar vi har kvar varje månad oxå skulle oxå behöva parkeringsplats med de kostan 160kr i månaden fast de ingår ju motorvärmare då skulle va jävligt bra

sova

första natten i lägenheten. ska bli skoj men victor ska på julbord först så mamma pappa och syrran kommer och håller mig sälskap trökigt att sitta där själv, så blir lite lördagsmys, och Sofia tycker inte riktigt om att sova på nya ställen hon brukar ha svårt att somna så skönt att ha nån mer med:)

skönt

pratar men Victor nu så ska nog träffa hans släkt en annan dag:)

förövrigt värkdens tråkigaste dag vill bara hem fast slutar ju om en 15 minuter då hämtar mamma mig:) slipper gå hem från idrotten behövde inte gå hitt Victor körde hitt mig med lastbilen:)

Dec. 06, 2012

hade prov i skolan idag gick fett bra


är fett nervös över jul Victor vill ju att vi ska åka till hans släkt oxå men jag vet att Sofia inte vill de hon känner ingen av dom för ingen bryr sig att komma och hälsa på, och om vi ska först hem till farbror och fria med farmor och farfar sen till hans släkt och sen hem för att magnus och döttrarna kommer över kommer vara folk över allt hella dagen på nya ställen hon som inte ens vill vara i lägenheten mer än några timmar....

är fan nå fel på mig

mår skit illa varje kväll och lite på morgonen,trött som fan och inte snacka om törstig och kissnördig. jävla skit orkar inte ens ta han om Sofia vill bara sova. Fast nu har ju victor jobbat 2 kvällar i rad fast i går var han allafall ledig på dagen. De var jävling skönt, de är ju jätte bra att han jobbar för vi behöver värkligen pengar nästa månad då vi hade tänkt flytta in i lägenheten på hel tid kan inte de innan jul:) har inte penagar till mat, fast de är ju lite bra för då hinner vi tapetsera å greja:)

yay:)

Gubben som skulle få lägenheten hade betalningsaärkningar så vi fick den ändå:) fett bra

finns inte bättre än att titta på tv utan kläder



haha sötfisen va skit arg tills jag klädw av henne i soffan och hon upptäckte tv, sen kollar hon bort när de är reklam:P

chips dip

att man kan ha så här sjukt tråkigt är fan inte sant, har ingen fantasi alls om vad man kan göra. är sjuky sugen på fanta eller typ nått så jävla trött på vatten och är törstig... vill ha glass känns so. en småkadag är sugen på allt onyttigt.... :P


och de blev ingen lägenhet för den andra ville ha den :( trist den låg fan perfect

kallt skönt

skönt väder idag tycker fan om att de är kallt älskar minusgrader fett skönt lite konstig med de var riktigt skönt att gå med mamma och kolla på lägenheten i -19 grader:)

tittar på lägenhet

mådde skit dåligt inatt tror mäst de är för jag är så rädd för att bli magsjuk...

kl 9 idag gick jag och mamma till lägenheten Victor kom och upp springande:P imorgon på förmidagen ska hon ringa och berätta om vi får lägenheten :) hade varit jätte bra jätte nära hem buss centrum affär:) och nära till farmor. men de som är lite jobbigt var att vi måste ta den på engång då. men bättre en att bo på nå av de andra områderna i borlänge vill inte bo på jax eller liknande...

myser



myser med nyvakna Sofia :) ska gå till farmor och advents fika bara Sofia ätit :) jätte lortig spegel:P

jul





lite bilder :)
Sofia har badat idag sen käja lite sen sova:) sen börja mamma med julgodis:) musigt:P
ja de blir ju att kolla lägenhet på måndag hoppas värkligen att den är bra:)

Dec. 01, 2012

Sofia sov hos sin gammelfarmor sen tog dom en promenad hit sen blev Sofia trött så vi gick med gammelfarmor å farfar en stund gick ner till stan och handlade jäst till pizzan lång promenad 1,5 timme

lillahulken.blogg.se

Hej! Jag heter Kajsa och är 20 år. Bor ihop med min fästman Mattias 24 år och min dotter Sofia på 3år :)

RSS 2.0