Nov. 30, 2012

Sofia sover, fast hon vaknade till vid 7 tiden så jag passar på att bara ligga kvar i sängen och mysa. Länge sen man fick ligga kvar utan att behöva upp och göra mat:)

Ska och jobba med mamma idag i säter jag Sofia och Lisa ska med mamma till ett daghem för gammla :)


provade sin nya matstol hos G-farmor å G-farfar, å passa på att leka med allt roligt på bordet, ja fast allt hon nåde var ju jätte roligt:) sötunge<3

jobbigt med napp



orkar inte riktigt hålla kvar nappen :P sötnosen
hon gillar inte de där med napp så mycket räcker när man sover :) de är skönt de sen flyger den ut så fort hon somnat så bara för att somna duger den till:)

pizza

inte världens bästa mat igår var bättre när vi var där och käka lunch... tråkigt


ikväll åker vi till farmor och käkar pizza:)

Gazoline

ska ut och käka ikväll med Victors mamma syrra mina föreldrar och min syrra å självklart Sofia :)

:)

bilden hamnade uppochner :P<3

happy


förlovad<3 lycklig

1 år har gått

för ett år sen idag var vi på ikea och för ett år sen var vi på ica maxi
för ett år sen var pappa på väg hem från prag och för ett år sen köpte mamma ett gravidetetstest till mig och för ett år sen stog jag helt förvirad med ett positivt gravidetetstest, ja för ett helt år sen fick jag veta att du skulle komma och nu precis idag är du exakt 19 veckor för 19 veckor sen låg vi inne på förlossningen och snart skulle få träffa vår älskade underbara dotter:) å jag älskar dig otroligt mycket<3

så glad att du är här med oss:)

gungnyckelpiga



aahhh

länktar till imorgon:D <3 fan de går segt....!!!!:) hehe

Var och stor handla Sofias mat idag 6 burkar och massa fruktpure till frukost gröten:)

Köpte oxå världens sötaste gunghäst till Sofia en nyckelpiga fett söt:) bild kommer snart:P

Sofia vill vara hemma

Ja kom hem lite tidigare än räknar skulle hem idag men kom hem igår för sofia nådde inte alls bra tror hon börjar bli så stor så hon är mer medveten om vart hon är och hon vill gärna att nån hon träffar mycket dka mata och sånt så mamma hämtade mig och Sofia sen mnär vi kom hem låg hon och skratta isoffan efter att ha skrikit en hel dag... De va riktigt skönt att komma hem och se hyr glad hon va över att vara hemma igen :)

åker bort

Åker till västerfärnebo fast den här gången åker johan och amanda med de blir kul slipper vara ensam när victor jobbar:) ska snart in på tunabyggen och kolla om de kommit nårga fler lediga lägenheter om inte sofia vankar låter som hon kommer göra de snart. Babysim idag:) sen åker vi vid typ 3. Kommer nog hem söndag kväll :)
Glada tjejen får stå i soffan:)

trött liten gris

Har en trött tjej efter varit med mormor på jobbet träffat massa gammla tanter och gubbar dom blev så glada hon skratta åt dom och pratade med dom så nästa fredag ska vi ditt igen då blir de 50-tals tema som idag fast jag ska ha balklänningen på mig :)sitter nu hemma hon farmor har nyss ätit och försöker få Sofia att sova, hon låter som en liten gris:)<3

hej

Tänker inte gå till skolan imorgon går magsjuka så aldrig att jag tänker gå ditt. Så följer med mamma till jobbet iställe:)
hopp gunga är nog de bästa som finns för Sofia vill inget annat än att stå när man håller henne i händerna kan hon stå upp.. Och sitta gör hon snart själv:) stor tjej stolt mamma:) haha nu står hon och skrattar för sig själv i gungan och suger på fingrarna så hurt att dom kommer lite långt in så hon nästan kräks och sen ser hon jätte förvånad ut efter.. Hoppas hon lär sig snart busunge<3 och ibland härmas hon när man säger hej låter jätte gulligt <3:-)

jaha då kanske man flyttar snart:)

Victor har fått jobb:) så sitter nu och kollar lägenheter:) flyttar nog snart skönt och lite tråkigt kommer ju inte få nå sällskap när Victor jobbar. haha var ju på shopping humör men blev bara att kolla på massa kläder och saker till Sofia sen blev de massa bebis mat och varsin muffin.

shoppa

Försökte övertala mamma och victor att vi skulle till sågmyra idag och shoppa jag har typ tråkigt och har lust att handla men när mamma väll gick med på de kom victor på att hab skulle på möte halv 11 så nu går inte de för han ville ju med. Så de får bli en annan dag för på eftermiddagen ska vi å fika i ornäs:) kanske får gå en vända på kupolen iställe:P för de vill allafall inte victor. Yay mamma kom nyss å sa att vi skulle till kupolen:)

bvc

Sofia ville upp 6 imorrse de ville inre jag men fick henne att sova till 8 iallafall. Sen blir de läea invandrare cykla gick sjukt bra hon ca eiktigt duktig fast hon inte kunde svenska. Sen blev de bvc vid 15 hon var hur duktig som helst dom va helt förvånade hur duktig hon var :) 6370 g & 64cm. Stor tjej :)

4 månader

mammis bebis idag så fort nån annan tar na skriker hon. men de gick bra att bli nattad av pappa iallafall skönt:) Idag blir hon 4 månader kan sitta om man håller i en hand skrattar pratar älskar hopp gunga och ligga naken på golvet:) sover mellan ungefär 20-7 vaknar vissa nätter vid 4 men inte ofta sover mellan 2-3 gånger om dag 1-3 timmar äter gröt till frukost med frukt pure BVC på måndag kul att se hur hon växt :)
Blåbär är jätte smarigt:)<3<3 puss älskar dig snuffis=)

samma sak bara med en enorm kärlek med.

Jag har inte slutat göra saker jag gillar för jag fått barn, jag går iskolan fast bara en dag i veckan, igår var jag på bio med syrran å hennes kompis, ska på peace and love i sommar å Sofia ska med. Behöver bara anpassa så de passar henne å. Förstår inte att alla som inte har barn säger att man förstår sitt ungdomsliv. Men va fan gör fortfarande saker jag gillar och har min underbara dotter :)

twilight

Bra film :) breaking dawn... Gick ju upp 6 så är ass trött nu älsklingen har slutat mysa med mig:( säkert för han har em ny mobil. Gonatt mitt huvud känns som de kommer sprängas

bio

Sofia välde att gå upp 6 idag...blää...jaja så de va bara att gå upp och göra mat trodde hon skulle somna om efter de men nej då ville hon leka:P så nu gick victor upp :) för så fort man la henne ner blev hon skit ledsen :( idag blir de att först skjusa syrran å pappa till sjukhuset för mamma tog deras bil till jobbet :) sen skjusa tillbaka pappa till jobbet sen till falun å hämta tallrikar. Sen vet jag inte vad som händer ska nog se film för ikväll blir de bio med syrran vill ju se filmerna som kommer innan igen så man blir lite uppdateead har en film kvar såg 3 igår värsta film tittar dagen de blev :) behöver de ibland:P svårt att sova när man hör Sofia skrika i vardagsrummet vet ju att hon har sin pappa där men de är ju ändå inge trevligt hon är bara väldigt trött hoppas hon somnarsnart :)

Muffins

Min sötnos :) Idag blir de att gå en sväng på kupolen. Gjorde muffins igår kladdkakemuffins jättegoda.

promenad

Var ute och gick 2 timmar idag med lite stopp på vägen gick först en timme gick förbi victors mamma på jobbet gick sen till farmor och mata sofia och åt lite själva sen ner till gudfar på jobbet oxh ficka möte mamma där så åkte med henne hem sen trött nu åkte vid 10i11 sen var vi hemma vid 4. Och fett stålt över mig idag bara ätit en liten godis bitt men känner nu hur jag har lust att gå till hemköp suget kommer så enormt stort.... Drygt... Får väl vara nöjd att jag är ute och går

jahopp

Mormor vågade sig hitt fast vi stog och skrek på varandra inne på willys för att hon tycker jag tar hand om Sofia fel men nu tror hon att hon har cancer så hon ville prata med mamma orkar inte med den där käringen har fan aldrig gillat henne hoppas hon är sjuk fan känner mig dum men ni har inte träffat henne...lyko jaja nu babymassage:) sen promenera hem mamma kör ditt oss för hon ska jobba

socker

Är nå enormt socjagker beroende hatar de har typ alltid kunat äta vad jag vill sen belv jag gravid gick upp 16 kilo sen försvann 10 på en gång å nu vet jag inte vad de står på vill gå ner i vikt hatar att magen inte är plat som innan och hatar allt jävla godis och min rygg och mage som gör så sjukt ont dom sista dagarna så orakar fan inte gå ut heller å allt godis blev bara mer efter jag sluta röka och blev gravid även om jag bara rökt i nån månad typ förutom att jag gjorde de året innan oxå så käkar godis för att inte tänka på allt jobbigt skit måste sluta snart känner mig fan fett ska till sjukgymnast nästa vecka så kanske han kan så ordningt på ryggen, och mina skit leder. Ska nog ut å gå med sofia eftee maten måste göra nåt ska bara tjata å se om jag får med mig nån trökig att gå själv....

orättvisst

Igår fick älsklingen ett samtal av en vän att hon hade fått missfall dagen innan i vecka 15 eller nått sent missfall iallafall asstrist :( fan va orättvist de är dom som inte vill ha som tar bort och dom som vill ha försvinner de för och jag har en frisk underbar dotter vill att de ska funka gör alla ingen ska behöva lida med sjuka barn ängla barn eller sena missfall de är menskt :(

:(

Fick veta förrgår att en väldigt bra kompis var gravid, och idag påbörjade hon en abort sen ska hon tillbaka på fredag och fortsätta känns lite skumt ska kanske följa med henne på fredag om ingen annan kan. nästan för 1år sen stog jag och hade testat min och viste inte alls hur jag skulle göra. http://www.youtube.com/watch?v=STeHV7eRgvs känner mig depp idag lisa är arg pappa skriver på mig sofia är hos farmor känn svårt Mitt rop på hjlälp ställer frågor som alla vägrar svara på jag får en karta men inte vilken väg att gå min själ vill iväg har ifrån en fånge länge nog ska världen vara så?

pigg

Ovanligt pigg för att inte sovit nått typ de är ju bra lillsyrran är barnvakt åt 3 åriga Tim. Sitter just nu å väntar på att syrran ska in till tandläran förjde med henne jag iställe ska u ändå hitt efter så då slapp pappa gå från jobbet mamma vill helst inte följa med då hon är livrädd för tandlärare:) sen trar ju till lilljekvistaparken där mamma är med Tim och Sofia och leker:)

kan inte sova:(

Kan inte sova,är ledsen vi bara glider isär allt jag säger tror du att jag är arg. Vi kan inte prata längre umgås trodde allt skulle bli bättre när du fick börja jobba med tanke på hur dåligt du mådde över att du inte kunnde försörja din egna familj, och ja de börjar bli bättre med fan orkar ju inte vänta föralltid. :'( så nu sitter jag i sängen med victor på ena sidan å när jag försöker prata om att jag tycker de är jobbigt säger han bara aa eller mm. Och sofia sover i sin säng på andra sidan. Önskar jag kunde sova som hon. Lungt och skönt inte behöva bry sig om så mycket <3 älskade dotter kommer aldrig sluta älska dig. Kommer aldrig lämna dig även om jag och din pappa inte är ihop föralltid med jag hoppas de blir så vill värkigen att vi ska vara en familj.<3:(

godis sugen

Victor åker till fästerfärnebo imorgon igen jag och sofia orkar inte åka med. Och är nu sjukt godis sugen. Måste kolla när godis affären stänger måste ju ändå åka och köpa mat.

blogg


hatar

Hatar när man skriver ett inlägg och allt bara försvinner orkar fan inte skriva om. kan lägga upp bilderna iallafall
liten sofia=)
Stor sofia=) men strumpbyxor från min farmor ich tröja från Anna med familj, jättesöt=)

borta:)

Babysim idag mamma får följa med för victor jobbar sen ska mamma låna sofia en stund :)sen ska hon till sin farmor ikväll:)så hon blir typ borta hela dagen... Ganska tråkigt men skönt att fp vila lite.

haha äntligen

Haha blev äntligen klar med förlossningsberättelsen :P tog tid fast den inte va så lång:)

Förlossningsberättelse

Den 15 juli började en obehaglig kännsla i hela kroppen, å massa samandragningar vissa onda. Några dagar innan gick slempropen. 16 juli kl 4,00 gick victor upp för att jobba jag hade vaknat nån minut innan av att sammandragningarna gjorde så ont, kunde inte sova mer den natten. Victor gick till jobbet men fick lov att komma hem vid 10 för då orkade jag inte vara ensam längre, resten av familjen var i grövelsjön på semester. Åkte in runt 16,00 när vi var halvvägs till falun var familjen i melsta så hade hunit träffat dom innan vi åkte. Dom undersökte mig och var öppen 1 cm åkte sen hem och åt middag sen tillbaka jag fick inte i mig nån mat men victor fick i sig iallafall, sen åka vi tillbaka kunde knappt gå till bilen, då var väl klockan 21,30 var öppen 1-2cm då hade typ inte hänt nåt. Vid 22,35 tog dom temp och hade då 38,0 fick då alvedon för att få ner febern. 1,10 var då öppen 4cm och temp 37,8. 2,40 fick jag lusgas på så svagt de gick. Somnade av lustgasen en stund hade inte sovit nåt sen 4,00 då. 08,35 spräckte dom hinnan och klart foster vatten avgår var då öppen 7cm efter 30 minuter var jag då öppen helt. 11,20 tömmer dom blåsan då jag inte kunde kissa. Ca12,50 kommer krystvärkar de var jätte skönt dom känndes knappt 13,29 kom våran underbara dotter. 13,55 ringde mamma till Victor och frågade hur de gick han kunde inte ens prata så jag fick prata och hon fick höra Sofia. <3

03,15

Igår och i nattt har lilltjejen vaknat för mat, de va länge sen hon gjorde de. Trött inte riktigt van att gå upp. Så nu ligger min lillaälskling och äter. Snart sov dax igen. Tur att hon äter fort på nätterna iallafall och att hon somnar själj i sin säng.
Gonatt:)igen...

lillahulken.blogg.se

Hej! Jag heter Kajsa och är 20 år. Bor ihop med min fästman Mattias 24 år och min dotter Sofia på 3år :)

RSS 2.0